Quan compleixen una edat mínima de 11-14 mesos, els animals són sacrificats en Mercavalència, escorxador de referència a la Comunitat Valenciana.

Després del sacrifici, les peces es mantenen refrigerades en tot moment, evitant trencar la cadena del fred, i lliurades directament als nostres clients.

Tot el procés de sacrifici i distribució és realitzat personalment per Ramón Ballester Vedella Natural, sense cap tipus d'intermediari, ni factors externs que siguin susceptibles de modificar la qualitat del producte lliurat.

La vedella natural Ramon Ballester es ven a l'engròs a carnisseries, restaurants, menjadors ...

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre la nostra vedella i poder realitzar una comanda.
Els nostres preus es regeixen per la Llotja de Binèfar, la més representativa a nivell nacional pel que fa a carn de boví. Nosaltres treballem amb:

Clasif. Cat. T. Ballester
E Excelent si
U Molt bona si
R Bona no
O Menys bona no

El barem del nivell de engreixament varia de 1-5, el nostre és de 1-3. Per conèixer els nostres preus, consulteu-nos.